Vragen over Kerst. Alles over het feest van kerstmis!
   Alles over het feest van kerstmis!
Kerstmis
kerst

Het Kerstgevoel
  Goede doelen
  Versierde wijken
  Kerstblues
  Kerstkaarten
  Witte kerst
   Let it snow
  Kerstplanten
Kerstmis > Het Kerstgevoel > Witte kerst

Witte kerst

Sneeuwkansen met kerst

Kerst sneeuwval witte kerstEen wereld gehuld in een deken van verse witte sneeuw, alles bedekkend onder een stralende laag winterse schoonheid. Geen huis is meer hetzelfde, geen boom staat er meer kaal bij, onze straat is veranderd in een winters wonderland, en iedereen viert feest!
Krijgen we deze winter sneeuw? Kijk op de KNMI weerpagina, zing een toepasselijk liedje en ontdek het zelf voor kerstmis en de rest van de winter.

 

 
Sneeuwpop

Kerstgevoel sneeuwpopEn? Heeft het dan eindelijk toch gesneeuwd? Naar buiten! Wek de kinderen, al is het midden in de nacht, kleed ze warm aan en duik in de verse sneeuw! Maak een kleine ronde bal van vastgedrukte sneeuw, en ga maar rollen, lekker rollen door de sneeuw totdat het een grote bal van zo'n 80 centimeter is. En een tweede bal, ietsje kleiner, zo'n 60 centimeter.. zet ze op elkaar en plaats er een derde, kleine sneeuwbal op als hoofd. Nou nog een paar houtjes als ogen, een winterpeen als neus, en een grote grijns uit steentjes, oude sjaal rond z'n nek: klaar is je eigen sneeuwpop!

 


Vragen over Kerst | Contact | Privacy Policy | Sitemap | Kerst links | copyright © vragenoverkerst.nl